Pluggkväll.

Pluggade hela kvällen igår så därför hann jag aldrig skriva nåt inlägg. Gjorde en skriftlig resation med en framsida. Vart asnöjd med den jag ritade , bilder kommer! Hinner inte skriva så mycket nu för jag måste fixa mig till skolan, slutar 11.30 idag - sköönt! Ha de bäst nu !


Kram Charlie

Vinterpromenad

Förlåt för min dåliga uppdaterning igår men jag hann inte. Ska berätta lite om gårdagen.. Började först med skolan då, och om självklart lite försent till första lektionen. Fikat på spanskan var väl gott, men inte så kul som jag trodde först. Sen idrott, längdskidor på lövsta. Jag och några till missade halva lektionen men vi hade en rätt bra ursäkt så hon vart inte så sur. Efter det hade vi SO och då var alla typ döda efter skidorna.. Gjorde inte så mycket då då. Sen dans, Wendla va inte där så då hade vi Matilda på fame'en.. Sen på jazzen höll vi typ bara på med split- och spagat hopp. Så idag när jag vaknade hade jag världens träningsvärk i benen. Haha men det är smällar man får ta! Hitta en "gammal" vinter bild, tog den för nån vecka sen när jag var ute med världens sötaste hundar Doris & Eija!
fin

Nu ska jag äta efter att precis ha dushat , härligt! :D

Kram Charlie

Morgon.

Vaknade rätt så tidigt idag, skönt så att man hinner med allt liksom. Idag ska vi ha längdskidor på gympan. Inte så kul.. Fast vi ska ju ha fika på spanskan & det ska ju bli askul! Mina uggs håller typ på att gå sönder tack vare att det är så blött ute. Inte roligt! Här kommer en liten vacker bild på skorna! :D

 fina uggs :)

Nä nu ska jag ta och göra mig lite frukost, mumms! :D

kram charlie

Tisdag

Sitter och pluggar spanska nu tills imorgon, moffa fick baka en sockerkaka som jag ska ha med mig när vi ska fika. Det kommer bli asgott ju men Ulla va lite sur för alla satt bara och prata och typ skrek förra lektionen förutom jag, Trixi, Ingrid och Sara. Haha men vi hann typ ett och ett halvt kapitel på den lektionen. Bra jobbat! I alla fall så fick vi läxa tills imorgon och som vanligt så hade jag inte tränat nåt men kan den någolunda nu.. Sitter och lyssnar på GaBBe & Krille på youtube också , deras "Jag vill ha dig i min famn" äger. Jag har suttit och lyssnat på den i några dygn nu. Gick sådär idag på dansen, vi fick mest gå igenom själv och jag orkade inte tänka just då så det vart väl inte så mycket träning då då. Dåligt eftersom vi ska dansa på söndag och jag kan typ en dans av fyra.. Inte bra. Men jag kan ju träna på skolan somvanligt. Ska ta nåt och fika nu eller nåt. Nån som har nåt bra låttips?

Kram Charlie

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0